Kulttuurihistoriallisesti ja rakennustaiteellisesti merkittävässä Korppikotkan korttelissa sijaitseva Bulevardi 14 on arvo-osoite keskellä kaupunkia. Waldemar Aspelinin suunnittelema uusrenessanssitalo rakennettiin vuonna 1896 asuinkäyttöön. Talokaunotar onkin saanut todistaa paraatipaikalta Helsingin arkipäivää sekä kasvua kansainväliseksi kaupungiksi. Ajan henki on myös tuntunut talossa: 1900-luvun jälkipuoliskolla sen asunnot muutettiin toimistoiksi ja liiketiloiksi. Kaunis julkisivu on kuitenkin miltei entisellään, ja sisätiloista löytyy yhä lukuisia aikakaudelle tyypillisiä detaljeja.

Ylelliset kivijalkaliiketilat

Bulevardi 14 on talo täynnä tarinoita. 125-vuotismerkkipäivänsä kunniaksi tämä arvokiinteistö palautuu jälleen asunnoiksi. Korkeat huoneet, upeat materiaalit, varustelutaso ja huolella mietityt ratkaisut täyttävät vaativimmankin ostajan toiveet. Talo uudistetaan menneen ajan henkeä kunnioittaen. Tunnelmaa ylläpitävät myös kivijalkaliiketilat, joissa toimivat laatutietoiset kotimaiset yrittäjät ovat tärkeä osa Bulevardi 14:n urbaania saagaa.

Upea historiallinen ja urbaaninen miljöö.

Bulevardi 14 on talo, jonka ympärillä sykkivät putiikeistaan, ravintoloistaan ja gallerioistaan tunnetut design-korttelit, suosittu puisto, hulppea St. George -hotelli leipomoineen ja ravintoloineen sekä kaupunkilaisten rakastama Ekbergin klassikkokahvila. Myös Hietsun tori kauppahalleineen, meri ja keskustan palvelut ovat lähes kulman takana.

Helposti perille? Tule jalan, autolla tai ratikalla.

Bulevardi 14 sijaitsee niin keskellä kaupunkia, että kaikkialle kävelee hetkessä. Raitiovaunupysäkki on vieressä, ja omalla autolla pääset vaivatta perille niin lännestä, idästä kuin pohjoisestakin.

SIJAINTI

Kaupungin komeimmilla kulmilla sijaitseva Bulevardi 14 elää ja hengittää Helsinkiä parhaimmillaan. Se on historiallinen arvo-osoite rakennustaiteellisesti merkittävässä korttelissa, puiston kupeessa, keskellä urbaania elämänmenoa, kaikki keskustan palvelut heti käden ulottuvilla.

  • Kauppakeskus Kamppi 750m
  • Cafe Ekberg 130m
  • Stockmann 500m
  • Rautatieasema 800m
  • Q-Park Erottaja 290m
  • Meripuisto 1,4km

ALUE

1. Nauti cityelämästä

Bulevardi 14 on helmi upean urbaanissa miljöössä. Helsingin kauneimman puistokadun varrella sijaitsevaan komeaan uusrenessanssitaloon rakennettavissa asunnoissa eletään keskellä vireää kaupunkikulttuuria ja ainutlaatuista historiaa. Erinomaiset palvelut ja yhteydet tekevät arjestakin nautinnon.

2. Syö & juo

Bulevardi 14:n lähikortteleista löytyy trendikkäitä ravintoloita, kotoisia kahviloita ja aamiaispaikkoja sekä viinibaareja ja pubeja joka makuun. Olitpa sitten etnisten keittiöiden, kasvisten, fine diningin tai kotiruoan ystävä, enää ei tarvitse lähteä kotikulmia kauemmas.

3. Shoppaile

Bulevardi 14 on täydellinen osoite kivijalkaputiikkien ja urbaanin shoppailun ystävälle. Design District -korttelit ovat täynnä muoti- ja sisustusmyymälöitä, gallerioita, vintage-liikkeitä ja kirjakauppoja. Arkikin rullaa vaivatta, kun päivittäisostokset hoituvat kulman takana. Stockmannin tavaratalo ja Kampin ostoskeskus ovat kivenheiton päässä, ja monet alueen pienemmät marketit palvelevat yöhön asti.

4. Vaihda vapaalle

Kun kaipaat nähtävää ja koettavaa taiteen, designin, musiikin ja kaupunkikulttuurin saralla, Bulevardi 14 on loisto-osoite siihen. Näillä eläväisillä ja charmanteilla kulmilla tapahtuu koko ajan. Myös yökyöpeleille on tarjontaa riittämiin.

5. Puiston hurmaa

Bulevardi 14:ää reunustava Vanhankirkon puisto on kantakaupungin vihreä ja vireä sydän. Kaupunkilaisten oma olohuone, jonne kokoonnutaan piknikeille, tapahtumiin ja nautiskelemaan muuten vain. Historiallisesti arvokasta puistoa ympäröivät kadut ja korttelit elävät uutta kukoistuskautta, ja puiston laidalla sykkii kaupungin kuumin hotelli St. George leipomoineen, baareineen ja ravintoloineen.

6. Helppo liikkua

Bulevardi 14 sijaitsee niin keskellä kaupunkia, että kaikkialle kävelee hetkessä. Raitiovaunupysäkki on talon vieressä, ja omalla autolla pääset vaivatta perille niin lännestä, idästä kuin pohjoisestakin. Autopaikka löytyy valvotusta pysäköintihallista Uudenmaankadun ja Annankadun kulmassa.

Haluatko lisätietoja?

Soita jo tänään, kerromme mielellämme lisää!

Valor LKV Kiinteistönvälitys

Harri Haga